Loading...

 

 

 

 

 

 

 

Een nieuw interieur start met een goed gesprek. In dit gesprek wordt duidelijk wat de wensen zijn van u, de opdrachtgever. We kijken ook naar de mogelijkheden van de ruimte en een eventueel budget. Dit vormt samen het programma van eisen. 

 

Schetsontwerp

Een schetsontwerp is de eerste vertaling van het programma van eisen naar een interieurontwerp. U ontvangt een presentatie in de vorm van een A3 boekje of moodboard met sfeerbeelden, ruimtelijke schetsen en plattegronden.

U krijgt op deze manier een goede indruk van uw nieuwe interieur.
Klik hier voor een voorbeeld van een sfeerbeeld.

 

Voorlopig ontwerp
Tijdens de fase van het voorlopig ontwerp wordt het schetsontwerp verder uitgewerkt in plattegronden, aanzichten en maatwerktekeningen. Hierbij wordt ook een voorstel uitgewerkt voor materiaal, kleur en textuur. Verlichting is een essentieel onderdeel van het interieur, in deze fase wordt ook een verlichtingsplan opgesteld. 

 

Kosten
Nadat het voorlopig ontwerp is goedgekeurd worden offertes opgevraagd. Er volgen gesprekken met uitvoerende partijen en eventuele detailtekeningen worden gemaakt. Na deze fase wordt duidelijk hoe het project gepland moet worden en wat de kostenraming is.

 

Definitief ontwerp
Het definitief ontwerp bevat een overzicht van alle gemaakte keuzes en een planning. Tijdens deze fase wordt de uitvoering van het project gestart.

 

Begeleiding
Voor een optimaal eindresultaat wordt het project begeleid tot aan de oplevering. Hierbij wordt gelet op kwaliteit; afwerking en de juiste uitvoering met betrekking tot detaillering en materiaalkeuze is hierbij belangrijk.

Tijdens elke fase vindt regelmatig overleg plaats. 

@Vermistehonden heel fijn, bedankt!
@Vermistehonden nee, nog steeds niet gevonden!
@Kampenonline Lara = vermist. Ind.ter. Kampen, @ bedrijven de vraag uit te kijken naar onze hond @Kampenib RT=fijn https://t.co/7M7powCy6V

Algemene Voorwaarden                        Technische realisatie & hosting www.vedebo.net